"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Saturday 15 February 2014

Alb de iarna canadiana

 Cam asa arata obisnuita iarna canadiana. Astept primavara.

 


Minus 21 Celsius egal minus 10 Fahrenheit

O fi peste un metru jumate de zapada. Baita de pasari e aproape ingropata. 


 
 Nici bancuta nu se mai vede.


Pe strada, muntii de zapada... te poti da cu saniuta.





Nu mai pot intra in gradina sa pun mancare la pasarele, am pus o tavita pe terasa. 

 
 
  
Nici urma de cararea ce era acolo cu vreo saptamana in urma.
 


Un uliu sta la panda.







Acuma stiti de ce e "dor de vara".... si ca in versurile lui Toparceanu, vreau sa spun si eu


După-atâta frig şi ceaţă
Iar s-arată soarele.
De-acum nu ne mai îngheaţă
Nasul şi picioarele!


17 comments:

  1. :)
    Masuta din gradina mi-a amintit...
    La Multi Ani DANA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Mirela. M-ai topit acum.... o simpla urare, care face atat de mult. Iti multumesc din suflet si iti doresc la fel, multi ani fericiti, sa fii iubita!

      Delete
  2. daaa, am banuit eu de ce ii spune blogului dor de vara :))
    a fost si pe aici asa, dar probabil ca la voi tine mult. aici a durat vreo 2 saptamani apogeul.
    spectaculoasa poza cu uliul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cristina, am vazut de aici, la canalul local de vreme imagini cu zapada de la Bucuresti si din nordul Ro.... teribila iarna. Singura mea problema e ca iarna tine prea mult aici, probabil ca voi vedea urmele troienelor de zapada pana prin luna mai. Oh, uliul acela e mai mereu pe aici, la vanatoare de pasarele. Te imbratisez!

      Delete
  3. Ooo, ce de zapada !!! E frumos, dar stiu ca te roade nerabdarea sa gradinaresti. Nu mergi in vacanta, ca anul trecut ? Parca-mi amintesc, ca in lunile reci ai calatorit spre sud. Ar mai indulci asteptarea ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dani, anul asta nici macar nu mi-am comandat inca florile sau semintele. Si da, ar fi trebuit sa fim undeva in Caraibe, dar anul asta nu se mai poate. Vom face o minivacanta acasa la Timisoara. Sper sa fie vreme buna :). Te imbratisez.

      Delete
    2. Adica a fost ziua ta ? La multia ani, draga mea ! Si sa aveti o minivacanta perfecta la Timisoara !

      Delete
  4. Pai doamna draga, ce sa spun decat ca-i frumos dar mult prea frig. A fost si la noi zapada dar n-a ajuns la grosimea stratului ce se vede in poze. Fiecare anotimp are farmecul lui dar parca tot mai bine-i vara asa ca blogul vorbeste bine.
    Si daca tot am ajuns intr-un moment frumos din viata ta, permite-mi sa-ti urez toate cele bune, visele si dorintele sa ti se implineasca, sa fii sanatoasa si sa ai parte de prosperitate si noroc. LA MULTI ANI!

    ReplyDelete
  5. Draga domnule Vasile, ce poate fi mai emotionant decat o urare de acasa, atat de valoroasa si apreciata mai ales pentru ca vine de la prietenii din lumea virtuala a blogosferei. Multumesc de urari si va doresc sanatate, bucurii nenumarate si impliniri pe toate planurile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am o mare rugaminte, mai lasa-l pe domn deoparte, nu-mi place deloc e mai simplu Vasile, daca se poate. O seara linistita plina de armonie sa ai.

      Delete
  6. Ce tort mare ti-ai comandat acolo pe masuta de gradi'...Si lumanari?pune si lumanari sa vada primavara unde sa vina...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am avut anul trecut un tort de zapada cu lumanari. Anul asta a fost prea frig ca sa-mi faca chef de impodobit. Dar.... uite ultima postare:).
      Toate cele bune si multumesc de vizita.

      Delete
  7. Hei, a fost ziua ta! La multi ani! Sa ai parte de sanatate si belsug si succes in toate, ca le meriti pe deplin!

    ReplyDelete
  8. cu mare intarziere ....LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa , sa ai mult noroc si bucurii de la cei dragi,zile pline de caldura!!!te imbratisez,cu drag cristinaa

    ReplyDelete
  9. imi plac imaginile,eu mai doream cateva saptamani de hibernare ,sa pot termina goblenul ,cos mai cu spor cand afara sunt troiene,dar cand ii soare si cald nu mai am rabdare .cu drag cristinaa

    ReplyDelete
  10. Multumesc de urari! sa aveti o primavara frumoasa!

    ReplyDelete