"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Sunday 17 June 2012

La scaldat

Mi-am adus o jucarie noua in gradina,  o baie pentru pasari, un loc unde pot sa se racoreasca in zilele fiebinti. Una din turturele a luat in stapanire locul si pana se racoreste nu mai lasa pe nimeni alta sa se apropie.
 

 
Se intoarce, se suceste, se arunca in apa si stropeste dand din aripi.
 

 Si gata, acum se pune la uscat.





4 comments:

  1. daca ai sti de cand visez si eu la o baie din asta pentru pasari, dar n-am gasit una pe gustul meu. daca arata cum trebuie, e scumpa de mori, daca e ieftina, nu e suficient de mare sau e de ghips prost.
    ce culoare ciudata au turturele acolo! aici le stiu gri, vad ca la voi sunt bej.

    ReplyDelete
  2. Cristina, si mi-e mi-a luat mult timp pana am gasit una pe gustul meu si la pret convenabil. Asta e din plastic, dar nu arata rau, cele din ciment sau alt mortar sunt foarte scumpe. Da, turturelele au culoare diferita decat cele de acasa, dar canta la fel si sunt tare dragalase. Sa ai o saptamana minunata!

    ReplyDelete
  3. Eeei, si sa te tii poze!
    Vreme buna sa fie,acum, ca inaripatele au piscina noua!

    :)

    ReplyDelete
  4. In asa baie, m-as scalda si eu :))
    Nici nu arata ca ar fi de plastic. Foarte frumoasa, iar de turturici, nu mai vorbesc....iti aduc energiile pozitive in gradina.
    Pupici!

    ReplyDelete