"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Monday 11 June 2012

Flash

Ploile din ultimele zile au trezit gradina la viata intr-o explozie de culori si parfumuri.
 

 

 





6 comments:

  1. Oooo, ce splendori!!!Imi place la nebunie combinatia mov-verde din ultima poza.
    O zi buna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vasi, acela este penstemon, intr-adevar culoarea este deosebita. Florile au la inceput o vaga nuanta rozalie apoi se fac mov deschis. O zi buna si tie.

      Delete
  2. Cate frumuseti in gradina la tine!
    Te rog sa-mi spui cum se numeste floarea aceea roz din al treilea rand in partea dreapta am si eu si nu stiu cum o cheama. Multumesc !

    ReplyDelete
  3. Mandala, in ultima poza din dreapta a colajului, sunt flori de Weigela. Creste ca o tufa sau arbust pana la 2 m inaltime. Este plin de flori in perioada asta. Florile sunt albe cand se deschid si se fac roz inainte sa se ofileasca. Toate cele bune!

    ReplyDelete
  4. O frumusete ! Si ce penstemon grozav ai ! Cum l-ai cultivat ? Ai pus semintele afara de la bun inceput, sau ai facut rasad ?
    Te sarut, Dana !Weekend placut in gradina !

    ReplyDelete
  5. Dani, am incercat penstemonul din seminte in rasaduri anul trecut si nu am avut succes, nici macar un fir. Anul asta am mai pus odata seminte, de data asta direct afara in gradina, si acum se vad cateva firicele anemice. Cei din poze, am doua tufe mari cumparate acum un an. O sa-ti spun daca am noroc cu semintele de anul asta. Weekend placut si tie! :)

    ReplyDelete