"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Sunday 25 March 2012

Robin

Un Robin a pus stapanire pe gradina din fata casei. Nu s-a speriat cand am intrat cu masina in parcare, s-a uitat la mine cumva suparat. Am oprit masina si am asteptat, nu vroiam sa-l deranjez in timp ce-si lua pranzul. Si daca tot aveam camera foto cu mine...
 
 

6 comments:

  1. ha ha ha, e clar ca l-ai deranjat si venea sa te si bata! :)))))))))))

    ReplyDelete
  2. Trochę obaw miał, ale co znalazł to zjadł. Bardzo lubię te ptaszki. Pozdrawiam.*** A avut prea puţină preocupare, dar ceea ce a fost mancat. Imi place foarte mult aceste pasari. Al tău.

    ReplyDelete
  3. Daaaa, el e stapinul gazonului !

    ReplyDelete
  4. Dana, cred ca aceasta pasare ne-a "terorizat" pe noi intr-un parc din Perh, venea sa ciuguleasca ceva din preajma noastra si noi o tot alungam, este tupeista din fire, nu se sperie de oameni.Cand si-o face familia ei o sa va alunge de acolo :)

    ReplyDelete
  5. Mda, nu mai stim a cui e gradina/ gazonul. Inca ne miram cum gaseste viermii in pamant, zici ca-i aude cum se misca, asa intoarce capul si parca asculta zgomotele de sub pamant.
    Eliza, intr-adevar nu prea le e teama de oameni,si se apropie destul de mult, uneori mai bataiosi, mai ales cand au pui.
    Pentru ca se intorc pe la sfarsitul lui februarie,cand de obicei e inca frig si pamntul inghetat, multa lume ii hraneste (viermi, dar chiar si mancare de pisici) sunt obisnuiti cu oamenii. Toate cele bune!

    ReplyDelete
  6. Ce pasare simpatica! Nu tin minte sa fi vazut una ca ea in realitate. Curios ca nu s-a speriat de tine.

    ReplyDelete