"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Saturday 4 June 2011

Paradisul Fluturilor

Un loc unde fluturii zboara liberi. O sera-crescatorie de fluturi, flori si pasari.
Nu le stiu numele, dar a fost incantator sa ma plimb intr-o ploaie de fluturi. Zburau peste tot, te ocoleau gratios si se opreau sa poata fi admirati.
 
 
 
 

8 comments:

  1. Foarte frumosi! Cred ca in ultimele poze fluturii sunt atrasi de lamaita, nu?

    ReplyDelete
  2. Splendizi ! Culorile si desenele aripilor ... si rabdarea ta, sa ii fotografiezi !

    ReplyDelete
  3. Cat de frumosi sunt!
    Au stat la pozat sau ai alergat mult sa ii pozezi? :)

    ReplyDelete
  4. :) intr-adevar sunt foarte frumosi. Cred ca mai trebuie sa merg odata, ca prea am ramas "gura-casca" si nu am prea facut poze. Gradinile voastre sunt atat de frumoase, precis ca si voi aveti o multime de fluturi.

    ReplyDelete
  5. salut! (nu am cont pe nicin wordpress, blogspot, m-am trecut ca anonim) anyway, ma numesc eliza si cautam pe net cate ceva despre godetia si la tine am gasit info utile, in special pozele. nu stiam daca planta mea creste cum trebuie, mi se parea cam lipsita de foliaj, dar vad de la tine ca asa e ea. iti multumesc, ma gandeam ca ti-ar face placere sa stii ca ai fost de ajutor. succes

    ReplyDelete
  6. Eliza, bine ai venit si multumesc de vizita. Ma bucur ca nu sunt singura admiratoare de Godetia oh, sa le vezi inflorite... nu ma satur sa le admir, sunt frumoase nu-i asa? Am pus si anul acesta seminte, insa cam tarziu, a fost foarte frig pe aici. Abia au rasarit acum, probabil florile vor veni tarziu la sfarsitul lui august. Intr-adevar au tulpinile foarte firave, eu le-am pus cate un suport de sprijin foarte subtire, doar sa le mentina pe verticala. Cum cresc insa, se vor ramifica si vor deveni mai bogate un pic... infloreste pana tarziu in noiembrie, sau pana da inghetul. Imi plac foarte mult, stai pe aproape, sigur voi avea si poze. Toate cele bune!

    ReplyDelete
  7. Śliczne motyle udało Ci się "złapać" aparatem fotograficznym. Pozdrawiam

    ReplyDelete
  8. Thank you Giga. I don't speak polish, I was able to read with google translate. I am glad you enjoyed the butterflies.

    ReplyDelete