"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Tuesday 28 December 2010

Green Christmas, White Christmas

Din iernile canadiene...
 
Craciunul e mai frumos cand ninge, nu-i asa? .... si dupa cateva luni: Un Iepuras de Pasti se pierde in stratul de zapada (2007)
Iarna 2007/2008 a fost foarte darnica, si ne-a adus peste 3 m de zapada;  a  venit in noiembrie, si pentru ca i-a placut atat de mult zona asta, a plecat abia pe la inceputul lunii mai.
De Martisor, dupa 24 ore de viscol a rasarit soarele peste cei 60 cm de zapada proaspat adunati:
Dupa nebunia iernii trecute, iarna lui 2008/2009 a trecut aproape nebagata in seama.
Green Christmas 2009 sa vezi firul ierbii in locul zapezii...cu iarna 2009/2010 exact pe placul meu... doar un pic de zapada si primavara in luna martie...
Niagara iarna
Dupa un White Christmas, inca nu stim ce surprize mai are iarna asta pentru noi.

2 comments:

  1. Cu atata zapada nu mi-e clar daca trebuie sa te invidiez sau sa te compatimesc.(Inclin spre prima varianta.)
    Pozele sunt grozave!
    In iarna aceea grozava, cu metri de zapada, cum v-ati descurcat cu transportul?

    ReplyDelete
  2. Laura, e frumos cand ninge, dar numai cand privesti de la geam, din casa.Si e chiar placut daca ninge doar atat cat sa faci un om de zapada.
    Sunt autobuze care circula prin oras, dar in zilele cu ninsoare grea sunt suspendate...De obicei curatenia incepe imediat ce se opreste ninsoarea, dar tot se circula greu, plus "patinoarul" pe care conduci masina iti cam da palpitatii.

    ReplyDelete