"The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just on the body, but the soul" Alfred Austin

Translate

Monday 6 August 2018

Recolta de cartofi

Cei mai buni cartofi, doar pentru ca au crescut in gradina mea. Mi se parea foarte complicat si fara prea multe sanse de reusita, DAR.... au iesit cartofi, cu adevarat. Pentru unii o fi floare la ureche, pentru mine e o mica-mare victorie. Acum am curaj sa mai incerc la anul.😉


 








 






4 comments:

  1. Oooo, asta da victorie! Arata perfect cartofii tai! N-ai avut gandaci de Colorado de la ei? Le-ai facut un sol special, ca vad ca I-ai pus intr-un fel de ghiveci mare?
    Referitor la postarea comentariilor, mai uita-te pe setarile de la contul tau si vezi sa fie toate adresele de e-mail corecte pe-acolo. La mine pusesera astia de la BlogSpot o adresa gresita, din initiative lor si nici eu nu mai puteam comenta. Am corectat-o si acum e OK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cristina, nu am avut gandaci de Colorado, doar gandaci japonezi, care inca nu aflasera de cartofi;) si au ramas la hibiscus si alte flori.
      Nu am prea inteles cum e treaba cu "inaltatul" pamantului peste cartofi si am pus un fel de margine din ceva material textil de gradina. Am reusit sa inalt ceva si materialul acela a tinut pamantul sa nu se reverse. Multumesc de sfat, ma mai uit la setari;pe blogul meu vad ca posteaza acum. Mai trebuie sa rezolv si comentariile mele pe alte bloguri.
      Sa aveti o saptamana magnifica si zile frumoase de vara....

      Delete
  2. Foarte frumosi!Intr-adevar, incurajator!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Vasi! Mai am multe de invatat si incercat. :) toate cele bune!

      Delete